NAŠA PONUDA Izaberite Vaš idealni aranžman

skola
Au Pair
booking
27.04.2015.
1 eur iznosi 123,23 din

currency

currency

currency

currency

MaticoVoce3.jpg

PONUDA KURSEVI JEZIKA DECA Turistički aranžmani // MALTA LETO 2015 // KURSEVI JEZIKA DECA

Cena prevoza:

KURSEVI JEZIKA DECA

 

LETNJI KURS NA MALTI ZA MLADE 13-18 GODINA/ INDIVIDUALNI ILI GRUPNI POLASCI

 

Polasci  od 23. juna-08 septembra

Chamber College organizuje za grupe tinejdžera u pratnji profesora letnju školu engleskog jezika u kombinaciji sa vanškolskim i sportskim aktivnostima u divnom ambijentu.

Chamber College je licencirana škola od strane ministra obrazovanja i predstavlja kvalitet u akademskom smislu.

Kursevi: se odvijaju u zgradi od 30 klimatizovanih učionica. Škola poseduje recepciju, kantinu, biblioteku, centar za učenje, internet kafe sa 25 kompjutera i besplatnim pristupom internetu, zatvorenu baštu i jezičku laboratoriju. Kursevi se odvijaju u grupama od 12 učenika prema nivou znanja. Kurs obuhvata 20 časova engleskog jezika nedeljno u trajanju od 45 minuta po času. Nastavnici su kvalifikovani i iskusni a kurs obuhvata test za plasman u grupu, materijal za kurs, i sertifikat na kraju kursa.

Smeštaj: može biti u porodici koje su licencirane od strane ministarstva turizma ili u rezidenciji u klimatizovanim sobama sa sopstvenim kupatilom.

Smeštaj je na bazi punih pansiona (ručak je upakovani sendvič).

Aktivnosti: Program aktivnosti je raznovrstan i sastoji se od društvenih i kulturnih dogadjaja. Program omogućava učenicima da engleski koji nauče u školi primene u svakodnevnom životu do upoznaju ostrvo i ljude.

Program sa smeštajem u porodicu uključuje: Doček na aerodromu, i transfer od aerodroma do porodice i nazad, karticu i mape. Polaganje testa za utvrdjivanje nivoa znanja, materijal za kurs, sertifikat na kraju kursa. Smeštaj 7/14/21 noći u porodici na bazi punih pansiona (dorucak u porodici, rucak lanc paket, vecera kuvano jelo) u dvokrevetnim sobama, program aktivnosti pod nadzorom osoblja škole. Rad na času u grupama do 15 učenika, časovi se održavaju pre podne.

Program sa smeštajem u rezidenciju uključuje: Doček na aerodromu, i transfer od aerodroma do porodice i nazad, karticu i mape. Polaganje testa za utvrdjivanje nivoa znanja, materijal za kurs, sertifikat na kraju kursa. Smeštaj 7/14/21 noći u porodici na bazi punih pansiona u četvorokrevetnim sobama, program aktivnosti pod nadzorom osoblja škole. Rad na času u grupama do 15 učenika, časovi se održavaju pre podne.

 

CENA 5000 din (troskovi agencije) +

Kurs

Smestaj

1 nedelja

2nedelje

3nedelje

Opšti 20 č.

Porodica PAN

659€

1285€

1645€

Opšti 20 č

Windsor 4* hotel ¼ sobe Pansion

799€

1530€

1999€

 

CENA UKLJUČUJE

Avio prevoz Beograd-Malta-Beograd na carter liniji

Transfer od i do aerodrom

Paket sa mapama i karticam za popust

Test na početku kursa za svrstavanje u grupe prema nivou znanja

Materijal za kurs

Sertifikat na kraju kursa

20 casova engleskog jezika nedeljno

Smeštaj prema izboru 7/14/21 noci na bazi punih pansiona u porodici u ½ i 1/3 sobama u Wondsor hotelu u ¼ sobama (klimatizovane sa sopstvenim kupatilom). Kontinentalni doručak, ručak je uvek spakovan sendivč- večera glavno jelo. Porodice se nalaze u blizini škole

Maksimalan broj učenika po grupi 15

Jutarnji časovi

Program vanskolskih aktivnosti (bez izleta)

Troškove pratioca grupe (minimum 15 za realizaciju programa) ukoliko je manji broj ucenika program se realizuje kao individualni program bez pratioca iz Srbije.

CENA NE UKLJUČUJE

aerodromske takse+ doplata za gorivo-ukupno 106

Takse su podlozne promeni

džeparac

medicinsko osiguranje (obavezno)

fakultativne izlete (placaju se na licu mesta)- doplata za Opcionalne aktivnosti 45 eur nedeljno

ostale ne pomenute troškove

 

PLAĆANJE SE MOŽE VRŠITI U RATAMA DO POLASKA NA PUT. PRILIKOM REZERVACIJE UPLAĆUJE SE 5000 DIN + 30% OD CENE KURSA I SMEŠTAJA. UPLATA SE VRŠI U DINARIMA PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.

 

OSTALI USLOVI PUTOVANJA PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA AGENCIJE MATICO